Verdieping Palliatieve Zorg
29 november 2018
Gerontopsychiatrie
29 november 2018

Zorg en Technologie

Zeer geschikt voor werknemers met het diploma

  • MBO-Verpleegkundige
  • Maatschappelijke zorg
  • Verzorgende IG

Kosten per deelnemer

Richtprijs: €600-1200

Examinering

Praktijkexamen

Studieopbrengst

  • Je kent de nieuwste technologische hulpmiddelen en je leert hoe je deze kunt gebruiken en implementeren binnen je werk. Hiermee draag je bij aan betere zorg en ondersteuning en speel je een belangrijke rol bij het uitdragen van kennis over en gebruik van technologie in je werkomgeving.
 

INHOUD

 
 

D e vragen van cliënten veranderen en de ontwikkelingen in het werkveld van zorg en welzijn gaan snel. Dat maakt het noodzakelijk maar ook boeiend om je vaardigheden, kennis en kunde op je vakgebied bij te houden.  Wil jij meer weten over de toepassingen  van technologie in je werkveld?

Behaal dan het certificaat ‘zorg en technologie toepassen’

Techniek is overal en ook de technologische innovaties in zorg en welzijn nemen toe. Dat is nog niet altijd even zichtbaar, maar we weten dat dit in de nabije toekomst veel invloed gaat hebben  op het dagelijks functioneren van cliënten en het handelen van  medewerkers. Onder technologie verstaan we : ICT toepassingen, wearables,  zorg op afstand, robotica, domotica en e-health.

Door deze ontwikkelingen kan er effectiever en efficiënter ondersteuning worden geboden en wordt zelfregie bevorderd. Als medewerker krijg je te maken met vragen rond de inzet van technologie.

In deze praktijkgerichte scholing leer je van deskundige docenten hoe technologie te vinden, te selecteren en toe te passen. Daarnaast besteden we aandacht aan de instructie en begeleiding van cliënten en je collega’s.

Na het succesvol volgen van de scholing ‘zorg en technologie’ krijg je het officieel erkende certificaat dat wordt opgenomen in het landelijke opleidingsregister van het ministerie van Onderwijs, Cultuur & Wetenschappen.

Je bouwt met dit certificaat aan je eigen ontwikkeling en opleidingsportfolio!