Bereiden en aseptisch handelen
29 november 2018
Ouder wordende mensen met een verstandelijke beperking
29 november 2018

Mensen met een licht verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag

Zeer geschikt voor werknemers met het diploma

  • MBO-Verpleegkundige
  • Maatschappelijke zorg niveau 3 en 4
  • Verzorgende IG

Kosten per deelnemer

Richtprijs: €400-800
 

INHOUD

 
 

D e zorgvragen van cliënten veranderen en de ontwikkelingen in het vak gaan snel. Dat maakt het noodzakelijk maar ook boeiend om je vaardigheden, kennis en kunde op je vakgebied bij te houden.  Wil jij sterker in je schoenen staan in het begeleiden van een bijzondere doelgroep?

Behaal dan het certificaat ‘mensen met licht verstandelijke beperking met moeilijk verstaanbaar gedrag’

Deze groep kwetsbare cliënten heeft behoefte aan specifieke ondersteuning en begrip.

Er is veel vraag naar begeleiders die met inzicht, begrip en geduld deze cliënten kunnen begeleiden. Met deze praktijkgerichte scholing door ervaren en betrokken docenten krijg je nog meer inzicht in (de oorzaken van) gedrag van de cliënt en leer je hoe te handelen in complexe en onverwachte situaties.  We besteden veel aandacht aan gesprekstechniek, conflicthantering, interculturele communicatie en interdisciplinaire samenwerking met andere zorgverleners.

Na het succesvol volgen van de scholing ‘mensen met licht verstandelijke beperking met moeilijk verstaanbaar gedrag’ krijg je het officieel erkende certificaat dat wordt opgenomen in het landelijke opleidingsregister van het ministerie van Onderwijs, Cultuur & Wetenschappen.

Je bouwt met dit certificaat aan je eigen ontwikkeling en opleidingsportfolio!