Verzorgende en verpleegtechnische handelingen (niveau 3)
29 november 2018
Geriatrische revalidatiezorg
29 november 2018

Ernstige meervoudige beperkingen (EMB)

Zeer geschikt voor werknemers met het diploma

  • MBO Verpleegkundige
  • Maatschappelijke zorg
  • Verzorgende IG

Kosten per deelnemer

Richtprijs: € 400-800
 

INHOUD

 
 

D e zorgvragen van cliënten veranderen en de ontwikkelingen in het vak gaan snel. Dat maakt het noodzakelijk maar ook boeiend om je vaardigheden, kennis en kunde op je vakgebied bij te houden. Wil jij het verschil maken voor een kwetsbare en bijzondere doelgroep?

Behaal dan het certificaat ‘’ernstige meervoudige beperkingen’

Cliënten met meerdere ernstige beperkingen zijn bijzonder kwetsbaar. Zo hebben zij een verhoogd risico op tal van gezondheidsproblemen. De beperkingen en stoornissen kunnen sterk variëren; de beperkingen kunnen in verschillende combinaties optreden en zijn vaak van invloed op elkaar. Vaak beschikken deze cliënten niet over actief en/of passief taalbegrip, maar is er wel non-verbale communicatie mogelijk. Met deze praktijkgerichte scholing leer jij in te spelen op de specifieke behoeftes van deze cliënten  en ontwikkel je het vermogen om kleine signalen van de cliënt op te merken en te interpreteren.  Daarnaast besteden we veel aandacht aan klinisch redeneren en samenwerking in multidisciplinaire teams.

Na het succesvol volgen van de scholing ‘ernstige meervoudige beperkingen’ krijg je het officieel erkende certificaat, dat wordt opgenomen in het landelijke opleidingsregister van het ministerie van Onderwijs, Cultuur & Wetenschappen.

Je bouwt met dit certificaat aan je eigen ontwikkeling en opleidingsportfolio!